Elinstallationer Kristianstad, Hässleholm & Bromölla​

Elkontakten utför säkra elinstallationer i Kristianstad, Hässleholm & Bromölla.

Vi på Elkontakten utför alla typer av elinstallationer i Kristianstad, Hässleholm och Bromölla, inga jobb är för små eller för stora för oss. 

Oavsett om det är större eller mindre installationer så lägger vi alltid en extra varsam hand över vårt arbete. Med vår erfarna och utbildade elektriker fixar vi elinstallationer i Kristianstad, Hässleholm och Bromölla. Vi vet att säkerheten alltid är extra viktig när det gäller elinstallationer.

Våra elektriker är alltid utbildade inom elinstallationer

För att få godkända och säkra elinstallationer är det viktigt att du använder dig av en kunnig och utbildad elektriker. Vi har lång erfarenhet inom branschen, av alla möjliga sorters elarbeten och du kan därför alltid känna dig trygg i alla elinstallationer vi gör och att vi hjälper er med utformningen av ert elarbete. 

Detta är inget man ska göra på egen hand. Att göra detta på egen hand kan ge förödande händelser och därför vill vi hjälpa dig med elinstallationer i Kristianstad, Hässleholm & Bromölla. 

Kontakta oss för elinstallationer i Kristianstad, Hässleholm & Bromölla

Om du behöver hjälp med elinstallationer i Kristianstad, Hässleholm eller Bromölla av våra elektriker är du välkommen att kontakta oss. Vi vill att du ska få det bästa priset och bästa kvalitén med våra utbildade elektriker, som finns nära dig i Kristianstad, Hässleholm och Bromölla. 

Vi ställer mer än gärna upp och hjälper dig med elinstallationer i Kristianstad, Hässleholm eller Bromölla. Du kan även begära en kostnadsfri offert.

​Kontakta oss vi vårt formulär

Elinstallationer Kristianstad, Hässleholm eller Bromölla

Behöver du hjälp av en specialist med elinstallationer i Kristianstad, Hässleholm eller Bromölla så tveka inte att höra av dig till oss. Du kan enkelt skicka in din förfrågan via vårt formulär nedan eller ring

044 – 103 790.

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Vi är

Elkontakten i Kristianstad AB​

Organisationsnr: 556651-6323

Kontakta oss